Betreiberschulung nach TI 4 & Workshop für Anlagenbetreiber

Im Herbst finden im Biogaszentrum Mitterteich sowie in Augsburg wieder die Betreiberschulung nach TI 4 sowie der Workshop für Anlagenbetreiber statt.

Betreiberschulung nach TI 4

  • 10.12.2013 in Mitterteich
  • 13.12.2013 in Herrieden
  • 11.03.2014 in Mitterteich
  • 14.03.2014 in Augsburg

Workshop für Anlagenbetreiber

  • 09.12.2013 in Mitterteich
  • 12.12.2013 in Herrieden
  • 10.03.2014 in Mitterteich
  • 13.03.2014 in Augsburg

 

Die voraussichtlichen Themen für den Workshop sind:

  • Welche Unterlagen benötigt E.on von mir?
  • Welche Unterlagen brauchen die Gutachter?
  • Unter Welchen Gesichtspunkten betrachtet ein Finanzamt meine Biogasanlage?
  • Welche Unterlagen sollten für das Finanzamt aufbewahrt werden?
  • Wie schreibe ich meine Abrechnungen richtig?
  • Umweltgutachter- Steuerberater – Banker helfen Ihnen weiter sich an der Bürofront zu wappnen.

Contact us

We are always at your service

Contact

Kontakt Person
Kontakt Erreichbarkeit
Kontakt Rest
Datenschutz*

Green Energy Max Zintl GmbH
Marktredwitzer Str. 65A
95666 Mitterteich

Germany

 

Tel:+49 (0) 9633 - 92 344 - 0
Fax:+49 (0) 92344 - 19
Emergency:+49 (0) 151/174 055 66

info (at) green-energy-zintl.de
www.green-energy-zintl.de

calculate route

 

Important terms

  • EEG

    Law for renewable energies, regulates the preferred feed-in of electricity produced by renewable energies into the network and guarantees the producers fixed feed-in payments. Into effect sind April 2000.

  • Renewable raw materials

    (abbrev. NawaRo, Nawaro or NR) are organic raw materials, which derive from agriculture or forestry and are specifically used for continuative purpose outside the food and forage sector – e.g. gras, corn, whole plant silage, …)

  • Thermophilic operation

    Biochemical degradation process (Biosynthesis) which takes place at a temperature of 50°C.

  • Whole crop silage (GPS)

    Often produced from cereal crops (wheat, triticale, barley,...) which are already in the "dough-ripe stage", green crop which has already developed grain. The whole plant is chopped (cut down), backfilled, pressed and stored under foils which are placed on top with the exclusion of air.